Minőségpolitika

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI KÉZIKÖNYV Melléklet - M5: Minőségpolitikai nyilatkozat

Minőségpolitikai nyilatkozat

A PanTáv Kft. fontos célkitűzése megrendelőinek elégedettségének biztosítása, és ezzel együtt tevékenységünk jövedelmezőségének folyamatos fenntartása.

A cég törekszik a piacon elfoglalt helyének megtartására és lehetőség szerint növekvő részesedés megszerzésére.

Ezek a célkitűzések csak akkor érhetők el, ha versenyképes, hibátlan terméket és szolgáltatást nyújtunk megrendelőink számára a szerződésekben vállalt kötelezettségeink maradéktalan betartásával. Ezért rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink elvárásaihoz és igényeihez, feladatainkat mindenkor magas színvonalon teljesítjük. Mindent megteszünk azért, hogy megrendelőink feltétlen megbízható és korrekt partnert találjanak bennünk.

A célkitűzések megvalósítása érdekében olyan hatásos minőségirányítási rendszert kíván működtetni, amely garantálja termékeink és szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztést, s ennek következtében megrendelőink megelégedettségét.

Minőségirányítási elképzeléseink megvalósítására a PanTáv Kft. vezetősége kialakította a minőségirányítási szervezetet, amelynek feladata a rendszer kiépítése és működtetése.

Valamennyi alkalmazottunk felelős saját munkája minőségéért, a hibás termék és szolgáltatás továbbjutásának megakadályozásáért, illetve a nem megfelelően végzett tevékenység megszüntetéséért.

Hosszú távú együttműködési kapcsolatot kívánunk kialakítani mindazokkal a beszállítóinkkal, amelyek azonosulnak cégünk minőségi célkitűzéseivel. Elvárjuk tőlük, hogy munkájukat a PanTáv Kft. minőségügyi követelményeinek megfelelően végezzék, és folyamatosan fejlesszék, hiszen tevékenységi láncolatunk szerves részét képezik.

A minőség fenntartása és fejlesztése érdekében a vezetőség támogatja és megköveteli a folyamatos képzést és önképzést.

Állandóan törekszünk szolgáltatásaink, szervezetünk és tevékenységeink fejlesztésére is.

Elvárjuk, hogy minden alkalmazott személyes tudásával és felelősségével, járuljon hozzá a fenti minőségpolitika megvalósításához és a cég sikeréhez.

 

Bérces Tibor

Ügyvezető Igazgató

 

A PanTáv Kft. rövid távú minőségcéljai


 

 

KAPCSOLAT
Telephelyünk: 7630 Pécs, Diósi út 51.
Postacím: 7607 Pécs Pf. 16.
Telefon: +36 72/516-666 +36 72/516-665
+36 30/205-9200
Fax: +36 72/243-000
GPS: N 46°5'5.17" , E 18°15'32,36"
E-mail: pantav@pantav.hu